De buitenkeuken van uw dromen


Genieten van de heerlijke buitenlucht terwijl u uw gasten verwent met een op en top smakelijk gerecht?
Een buitenkeuken stelt u instaat uw tuin, terras of balkon om te toveren tot een verlengde van uw keuken. Op deze manier kan u barbecueën en kokkerellen naar hartenlust en dit allemaal in het goede gezelschap van uw familie en vrienden. Onze modules bestaan uit dubbele en enkele keukenkasten van verschillende grootte. Net als in een gewone keuken kan ook hier een waterkraan met aanrechtblad en spoelbak aanwezig zijn.
Daarnaast zijn de deuren voorzien van hoogwaardige RVS keukenschanieren en een luxe deurknop.
Het bovenblad van onze modules is 3 cm dik en gemaakt van hardsteen, een zeer gewilde steen door zijn tijdloze uitstraling. Vanwege zijn natuurlijke glans en hardheid wordt het ook in de volksmond ‘petit graniet’ genoemd. Deze charmante steen is zeer goed bestand tegen ons klimaat en kan van nature tegen herhaalde periodes van plotselinge temperatuurwisselingen. U hoeft dus niet te vrezen dat vorst of dooi uw bovenblad zal beschadigen. Het gesteente wordt gekenmerkt door de kleine onregelmatigheden aanwezig binnenin, zoals eeuwenoude fossieltjes en heeft een nobele donkerblauwe kleur. In combinatie met de pracht van echt Europees Douglashout geeft u uw buitenkeuken een strakke, natuurlijke uitstraling die staat voor zowel luxe als comfort.
 

Het comfort van buitenkeuken modules


Onze buitenkeukens zijn gebaseerd op een los modulesysteem en zijn allemaal voorzien van verstelbare voetjes zodat kan u vlot uw inrichting kan opstellen en weer opbergen Dit ontwerp werd met zorg uitgedacht om haar geschikt te maken voor elke tuin en elke situatie. Of u nu beschikt over een balkon, terras, tuin of waar voetbalveld, of u nu een eenvoudige of uitgebreide buitenkeuken op het oog heeft. Dankzij onze solide modules geniet u van de vrijheid zélf te kiezen voor een strak design dat past bij wat u écht wenst.
Kijkt u rustig in ons uitgebreide gamma en stel uw perfecte keuken samen. Door de kwaliteitsvolle materialen zal uw buitenkeuken nog vele jaren meegaan en wenst u binnen enkele jaren een andere opstelling of zelfs uit te breiden? Geen probleem. U heeft u steeds de optie uw modules te verzetten of aan te vullen. Dat is het comfort van de Douglas buitenkeuken!
 

Voor alle seizoenen


Nee een buitenkeuken is niet enkel een zomerse luxe. Ook tijdens de herfst en winter maanden bezit uw buitenkeuken boordevol charme. Verras familie en vrienden het hele jaar door met uw kookkunsten! Ideaal voor gezellige feesten en familieaangelegenheden zoals Kerst, oudejaarsavond, Pasen of zelfs communie feesten. Gedaan met wachten in overvolle en lawaaierige restaurant. Kies voor minder stressvol koken en beter vertoeven bij uw gasten. Met een eenvoudige terrasverwarmer of extra warmtebron houdt u uw gasten warm en is uw festijn een gegarandeerd succes.
 

Douglas hout


De Douglasspar (Pseudotsuga menziesii, synoniem: Pseudotsuga taxifolia) is een boom uit de dennenfamilie (Pinaceae). De boom komt van nature voor in het westen van Noord-Amerika. Hier wordt ze de Oregon Pine genoemd. Circa 1830 werd de Douglasspar ingevoerd in Groot-Brittannië en later ook Duitsland. In Europa noemen we deze houtsoort: Europese Douglas.

De kleur is zalmkleurig tot roodachtig bruin kernhout, roomkleurig wit tot geel spinthout.
Douglashout is vanwege de gunstige eigenschappen voor bijna alle doeleinden te gebruiken. Het kernhout is in onbehandelde vorm matig duurzaam (natuurlijke duurzaamheidsklasse III) en is gevoelig voor aantasting door termieten. De matige duurzaamheidsklasse komt overeen met een tijdsduur van 10 tot 15 jaar. Het woord "matig" is bij het samenstellen van de duurzaamheidsklassen ietwat ongelukkig gekozen... Douglas hout is van nature uit dus al erg duurzaam! Wilt u de houdbaarheidsdatum van dit hout nog verlengen, dan kunt u kiezen om onze complementaire Restol™ Naturel UV Extra houtolie te gebruiken. Deze houtolie biedt bescherming tegen de effecten van het weer en kan ook dienen als afwerklaag. Als u Restol™ Naturel UV Extra houtolie gebruikt, zorgt u ervoor dat de uiteindelijke kleur minder verzadigd is waardoor het oorspronkelijke hout beter zichtbaar blijft. 
 

Verantwoord hout


Al onze producten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.  Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SGSCH-COC-008396/AF.
 

Levering en Montage


In elk van onze pakketten vindt u steeds een duidelijke handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.
Omdat wij een goede service belangrijk vinden, informeren wij de klant altijd schriftelijk, telefonisch en/of per e-mail betreffende de stand van zaken van bestelde of te leveren goederen.
Tijdens de levering bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Voor verdere informatie betreffende de levering of de garantie kan u terecht op onze Voorwaarden pagina.


Tagstable pique nique -  Ruime keuze biertafels -  Table de jardin - Kinderbett online kaufen